0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jenny Nordquist
Foto: Jenny Nordquist

Sprødt lag øverst, tomatsovs med dybde i smagen, svampe, der tilfører umami og masser af ost.

Madskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tag med i testkøkkenet: Den perfekte grønne lasagne er saftig, svampet og med en anelse struktur

Du kan sagtens undlade kødet, for det bedste ved 80’er-klassikeren er det sprøde øverste lag.

Madskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I 2018 blev den italienske kok Massimo Botturas restaurant, Osteria Francescana, kåret som verdens bedste. Det er i og for sig en tåbelig pris, og eftersom jeg aldrig har spist på restauranten i Modena, har jeg ingen forudsætning for at vurdere, om hæderen er fortjent.

Bliv abonnent på Politiken MAD, og få adgang til hele artiklen

Du får de næste seks numre Politiken MAD leveret direkte til din dør og fuld adgang til alle artikler digitalt.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt