0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kilde: Video: Heidi Skibsted

Luftige huller og sprød skorpe: Jesper Gøtz lærer dig at bage det perfekte surdejsbrød

Vil du bage det perfekte surdejsbrød, kræver det hverken røremaskine eller temperaturmåling. Sådan lyder det fra bageren Jesper Gøtz, som i denne udgave af MADskolen viser dig, hvordan du kommer i gang med at bage dit eget brød med syrlig smag, luftige huller og sprød skorpe.

FOR ABONNENTER

Opskrift: Jesper Gøtz

Tekst: Lars Eriksen

Foto: Emma Sejersen

Video: Heidi Skibsted

Digital tilrettelæggelse: Emma Louise Stenholm

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement