0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få varmen: Vidunderlig kartoffel-jordskok-suppe med bacon og palmekål

Den lyse suppe garneres med lynstegt kål og bacon.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

2 bagekartofler (ca. 600 g)
1 porre
3-4 fed hvidløg
lidt olivenolie
300-400 g jordskokker
1 liter grøntsags- eller hønsebouillon
2 dl piskefløde
lidt citronsaft
salt og peber
150-200 g bacon
100-150 g palmekål
fintsnittet porretop
2 fed hvidløg
1/2 mild chili eller mere efter smag

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt