0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Den meget italienskinspirerede ret tager stort set lige så lang tid at lave, som det tager at koge pasta – og den er smuk og forfinet.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Pasta limone med taskekrabbe, tørret chili, smør og parmesan

Det er utroligt, at noget, der er så simpelt, smager så godt. Faktisk kunne du godt springe krabbekødet over og spise retten som vegetar: Pasta med smør og citron smager godt alene. Med krabbe får du sødme i retten, og med syren fra citronen, den stærke chili og det fede og umami fra parmesan får du et mildt og feminint måltid.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

4 personer

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt