0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mike Karlsson Lundgren/Freelance
Foto: Mike Karlsson Lundgren/Freelance

Den geniale madplan: Sådan får du din kylling til at række en hel uge

Den økologiske kylling ligger i køledisken og lokker med sine ekstra fede lår. Men er du klar til at betale prisen? Vi giver dig her fem gode grunde, nemlig mad til alle ugens hverdage med kun én kylling. Men så skal det også være en af de rigtig gode!

Aftensmad
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Under artiklen finder du en indkøbsliste, så du kan købe ingredienser til hele ugen på én gang.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt