Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningTil 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 45 min.
Ingredienser
1 løg
4 fed hvidløg
2 spsk. smør til stegning
salt og peber
2 spsk. tomatpuré
1 tsk. røget paprika
2 tsk. sød paprika
3 gulerødder
4 små kartofler, ca. 200 g
1 rød peberfrugt
2 stængler bladselleri
50 g soltørrede tomater
6 dl grøntsagsbouillon
2,5 dl fløde
1 dåse smørbønner
Topping
bredbladet persille
cremefraiche
Sådan gør du:
- Hak løg og hvidløg fint. Smelt smørret i en gryde, og svits løg og hvidløg deri i 3-4 minutter under omrøring. Krydr med salt og peber. Tilsæt herefter tomat-puré og de to slags paprika.
- Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem ud i små tern. Kom grøntsagsternene i gryden, og rør godt rundt.
- Skær peberfrugt, selleri og soltørrede tomater i små tern, og kom i gryden – krydr med salt og peber.
- Hæld bouillon ved, og lad det hele simre i 30-35 minutter, eller indtil kartoflerne og gulerødderne er møre. Herefter tilsættes fløde og bønner, og retten simrer videre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber inden servering.
- Retten toppes med hakket persille og cremefraiche og serveres eventuelt med godt brød.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter