0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Sørg for at presse luften ud af raviolierne, når du klemmer dem sammen. Ellers eksploderer de, når du koger dem.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den bedste grundopskrift på pasta: Hjemmelavet ravioli med græskarfyld og masser af parmesan

Når vi har lyst til at forkæle vores personale, laver vi frisk pasta. Ofte bliver det ravioli, som er en af vores favoritter. Pastadejen er en grundopskrift, som kan bruges til alle typer pasta. Her bruger vi den til retten ravioli di zucca.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 6 personer
Arbejdstid: 60 min.
Samlet tid: 2 t. og 45 min.

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt