0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Kyllingen, som har bagt med hyldesaft og nye løg, passer fint med de sødesyrlige jordbær og kartoflerne med røgsmag fra rygeosten.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sødt og syrligt: Kylling i hyldeblomst med jordbærsalsa og sommermos

Uhmmm søde, milde sommerløg, som ligger og svupper i skysauce fra kyllingen, sød hyldeblomstsaft og syrlig citronsaft.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

4 personer

1 kg nye løg
1 stor kylling
1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
skal af 1 økocitron
1/2 dl friskpresset citronsaft
1 tsk. dildfrø eller kommen, kan udelades
lille bundt dild, kan udelades
10 hyldeblomster
salt og peber

Sådan gør du:

En varm, grov mos af nye kartofler vendt med rygeost og ristede blå birkes. Mere sommerligt bliver det ikke.

4 personer

Ingredienser

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt