Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningTil 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser
1 gryde med vand
2 tsk. salt
2 spsk. vineddike
4 æg
1 dl vand
50 g smør
5 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. salt
8 gulerødder
4 små porrer eller 4 forårsløg
4 løg
1 håndfuld babyspinat
Sådan pocherer du æg:
- Bring vandet i kog sammen med salt og vineddike. Slå æggene ud i en skål hver for sig – forsigtigt, så de forbliver intakte og ikke flyder ud. Når vandet koger, skruer du ned, så det bare skælver. Rør rundt i vandet med en ske til der dannes en hvirvel, og hæld så forsigtigt æggene i et ad gangen. Sæt en timer på 3 minutter. Skru lidt op for varmen, så vandet igen begynder at skælve. Tag forsigtigt æggene op, når de 3 minutter er gået, og læg dem til afdrypning.
Sådan tilbereder du grøntsagerne:
- Bring vand, smør, eddike og salt i kog i en pande eller bred gryde. Klargør grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker. Kom dem ned i det kogende vand, og lad dem simre i 5-8 minutter uden låg, til de er møre, og vandet er dampet væk, så kun smørsaucen er tilbage.
- Hæld grøntsagerne og saucen op i en skål, eller anret på tallerkner sammen med babyspinat. Kom pocherede æg på toppen. Når den let flydende blomme blandes med de syrlige smør, opstår ægte æggemagi.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter