0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Eva Helbæk
Foto: Eva Helbæk
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Varmer i vintermørket: Grøn porresuppe med krydderurter

Mette Helbæks porresuppe er en grønnere version af den franske klassiker.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Porresuppen med kartofler og bacon er en klassiker fra det franske køkken, men her har jeg lavet en grønnere version, som effektivt kan afhjælpe vinterforkølelser og lavt immunforsvar. Jeg har nemlig smidt toppen i suppen også, da den faktisk er den mest potente del af porren, hvis man går efter sundhedsgevinsterne. Persille, hønsebouillon og hvidløg sørger i kombination for at hæve denne suppe til at være sand medicin i vintermørket.

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt