Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marie Bentzon
Foto: Marie Bentzon

Linsesuppen serverer Umut Sakarya med citron, røget paprika og tyrkisk brød - som han har givet en tur i frituren.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Med citron, røget paprika og tyrkisk brød: Sådan laver du Umut Sakaryas linsesuppe

Linsesuppen mætter godt og er meget udbredt i det tyrkiske køkken, hvor den hedder mercimek çorbası. Denne portion er mere end rigeligt til 4.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer
Arbejdstid: 10 min.
Samlet tid: 40 min.

Ingredienser

2 løg
2 mellemstore kartofler
2 gulerødder
2 spsk. tomatpure
3-4 spsk. olie
4 dl røde eller gule linser
2 l hønse- eller grøntsagsbouillon
salt og peber
citronsaft og paprika

Sådan gør du:

  1. Hak løg, kartoffel og gulerod groft, og svits det med tomatpureen i olien i 5 minutter.
  2. Tilsæt linserne, og rør rundt. Hæld bouillon over. Lad det koge i ca. en halv time, eller til det hele er gennemkogt.
  3. Blend suppen, og smag til med salt, peber og citron. Server suppen med frisk brød, citron og røget paprika, som man kan krydre suppen ekstra med.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt