0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ren luksus af den ydmyge slags: Her er 5 inspirerende opskrifter med nye danske kartofler

Vi elsker nyopgravede danske kartofler og spiser dem helst hver dag i sæsonen, som begynder i maj og slutter i august. Her får du 5 velsmagende måder at tilberede dem på.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

En blød ærtehummus med citron, koriander og hvidløg danner bunden for et fad fuld af bagte kartofler, og det er godt. Top med sprød salat, og så er der grøn aftensmad, som alle vil elske.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de tre næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt