Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nye kartofler med brunet smør og salvie

Brunet smør og salvie er en højtelsket kombination i det italienske køkken. Her er gnocchi og ravioli skiftet ud med kartofler.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 10 min. Samlet tid: 40 min.

Ingredienser

1 kg kartofler
salt
100 g smør
20-30 salvieblade
25 g god parmesan
flagesalt og sort peber

Sådan gør du:

  1. Kog kartoflerne i ca. 15 minutter i vand med salt. De må ikke være udkogte.
  2. Smelt i smørret i en pande. Tilsæt salviebladene, og lad smør og salvie småstege i 10-15 minutter, til smørret er brunet og dufter godt. Pas på, at det ikke brænder på.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne, og kom dem op på panden til salviesmørret. Steg kartoflerne i 10 minutter, til de er smukt gyldne.
  4. Hæld kartoflerne op på tallerkener sammen med salviesmørret, og riv parmesan ud over. Drys med salt og groftkværnet sort peber.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt