0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø

Naturen eksploderer i farver og spiselige sager. Prøv at koge en syrensirup på sukker, vand, citronsaft og syrenblomst. Det giver din gin og tonic en ny smag af forår.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gå en tur i skoven, og sank grønne skud: Her er 5 opskrifter med urter, du selv kan plukke

Lige nu er skoven fyldt med spændende vilde urter lige til at plukke og spise. Her får du nemme forslag til, hvordan de vilde urter kan indgå i dit køkken.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Bøgens friske, nyudsprungne og smukt lysegrønne blade smager let syrligt. Pluk de bløde bøgeblade direkte fra grenene i april og maj, mens de stadig er lysegrønne. Senere på sæsonen udvikler bladene en bitter smag og grov tekstur. I denne salat får bøgebladene selskab af forårsskovens brændenælde- og mælkebøtteblade.

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt