Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan laver du kebab derhjemme: Kalvelever på şiş med løg og grillet fladbrød

Kebab er en klassiker, som mange forbinder med det mellemøstlige køkken. Prøv selv med kalvelever.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ingredienser

1 rødløg
en håndfuld bredbladet persille
1 spsk. sukker
1 dl klar eddike
200 gram kalvelever
8 bambusspyd
4 friske røde chilier
6 skalotteløg
neutral olie
fladbrød

Sådan gør du:

  1. Snit rødløg fint og hak persillen fint.
  2. Mariner med med sukker og eddike.
  3. Rens kalveleveren for sener og hinder og skær den i mindre stykker
  4. Stik leverstykkerne på spyd med skalotteløg og chili, og steg dem i olie ved høj temperatur til leverstykkerne er rosa stegt.
  5. Anret med med løgsalat og grillet fladbrød.

Annonce

Seneste nyt