0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Svampe er gode til at optage smag, men pas på med marinaden, når du griller. Pensl dem hellere med mere teriyaki, når de er grillet færdig.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grillede kejserhatte med teriyaki, blomkål, enoki og krydderurter

Kejserhatte er en fantastisk svamp, med masser af fin struktur og umami. Den er velegnet til grill, da den hurtigt optager smag fra marinade og grill.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 40 min.Samlet tid: 1 t. og 10 min.

Til svampene
grillsticks (iblødsat i vand i 30 min.)
600 g svampe, eksempelvis kejserhatte vegetabilsk olie
1 citron
salt
sort peber

Til blomkålspuré
500-600 g blomkål
1 spsk. vegetabilsk olie
1 løg
2 fed hvidløg
2 dl havremælk

Teriyaki
50 g ingefær, fintrevet
5 dl soja
400 g rørsukker
4 dl mirin

Til servering
kålskud eller krydderurter
1-2 spsk. lyse sesamfrø
200 g enokisvampe

Sådan gør du:

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt