0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Søde kartofler har den fordel, at de er hurtige at tilberede og karamelliserer let, hvilket giver en skøn bitterhed til deres sødme.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Et oplagt sommerhit: Grillede søde kartofler og syltede gule beder med yoghurt

En genial kombination af simple råvarer, hvor sødme, grill og syre fra havtorn og gule beder møder friskhed fra yoghurten.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 30 min.Samlet tid: 55 min.

2 gule peberfrugter timian eller citrontimian
2 spsk. eddike
2 spsk. olivenolie
1 tsk. flormelis/honning
salt og peber
800 g søde kartofler
2 spsk. vegetabilsk olie
3 spsk. optøede frosne havtorn
2 dl syltede gule beder i tern (fås eksempelvis fra Claus Meyer)

Til servering
1-2 dl havre- eller almindelig yoghurt (gerne en høj fedtprocent)
spiselige blomster eller krydderurter til pynt

Sådan gør du:

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt