0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

En sprød og knasende ret med masser af grønt.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Så simpel og så godt: Grillet grønt med spicy ærtepuré og lime

En slags sprød og velsmagende asiatisk inspireret taco. Ønsker du mere fedme i ærtepuréen, så smag den eventuelt til med lidt creme fraiche.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Samlet tid: 55 min.

Grøntsager
300 g grønne asparges
300 g padronpeberfrugt
4 skoleagurker
4 små squash eller skiver af en almindelig grøn squash
200 g sukkerærter
2 spsk. vegetabilsk olie
salt og peber

Til ærtepuré
300 g ærter frosne, optøet
1 spsk. syltede grønne jalapeños
salt

Til papadums
2dl vegetabilsk olie
4-8 papadums eller majstortillas

Til servering
1 tsk. knust rosenpeber
2 spsk. olivenolie
2 lime, skåret i halve og grillet
krydderurter, eksempelvis tallerkensmækker eller koriander

Sådan gør du:

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt