0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

De grillede grøntsager får smag fra en mild hjemmelavet gomadressing.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grillet squash med ristet kokos, rå gulerødder, cashewnødder og gomadressing

Der er masser af saft og kraft i simple squash, som er nænsomt grillet og vendt i intens gomadressing. Kan du ikke skaffe gule squash, så brug de grønne. Men gå efter dem, der ikke er blevet så store. Småt er godt.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 35 min.Samlet tid: 1 t. og 5 min.

Gomadressing
2 dl hvid eller brun sesam, økologisk, upoleret
4 spsk. riseddike eller hvid lagereddike
2 spsk. soja
1-2 spsk. brun rørsukker
2 tsk. sesamolie, mørk kinesisk

Squash
2-3 gule squash, 700-800 g
2 spsk. olivenolie
salt og peber
200 g små gulerødder

Til servering
2 spsk. kokosmel, ristet
40 g cashewnødder, ristede
spiselige blomster eller krydderurter

Sådan gør du:

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt