0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Masser din grønkål, så den bliver blød og sød. Bryder du dig ikke om fetaost, så undlad den, eller erstat med en blød gedeost.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan bliver salaten blød og sød: Sesamristede asparges med masseret grønkål og feta

Kombinationen af sesam og asparges er fortryllende. Her får de selskab af masseret grønkål, som er en af de allerbedste, hurtigste og nærende måder at tilberede den supersunde kål på.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 15 min.

1 bundt asparges, ca. 500 g
1/2 dl sesamfrø
1 tsk. salt
2 spsk olivenolie
1/2 l plukkede grønkålsblade
4 spsk. olivenolie
2 spsk. æblecidereddike
1 tsk. salt
100 g god fetaost

Sådan gør du:

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt