0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Dild, spidskål, nye kartofler og den friske fisk giver tilsammen et klassisk sommermåltid.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Så let er det at lave selv: Helstegt rødspætte med nye kartofler, spidskål, dild og smørsovs

Nylandedespætter, flået, paneret og stegt i godt med smør, er for mange indbegrebet af dansk sommermad.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 35 min.Samlet tid: 40 min.

Kartofler
1 kg nye kartofler
vand med rigeligt salt til kogning

Rødspætter og kål
4 hele rødspætter
1-2 æg
4 dl rasp eller groft rugmel 1tsk.salt
50-100 g smør
1 spidskål

Til sovs og servering
100 g smeltet smør
1 bundt dild
1 citron skåret i kvarter

Sådan gør du:

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt