0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I sæson nu: Bagt søtunge med grønne asparges og kartofler

Danske fladfisk er i sæson, så det er nu, vi skal spise dem, siger André Andersen fra Noma, der har udviklet opskriften. Når du bager en hel fisk på benet, kan den godt tåle noget varme, og du slipper for at filetere fisken. Du kan bytte din søtunge ud med rødspætte, skrubbe eller pighvar.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 45 min.Samlet tid: 1 t. 15 min.

LIGE NU: Få fri digital adgang til hele Politiken MAD

Det tager under 1 minut. Alt, du skal gøre, er at oprette en profil.

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt