Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Claes Bech-Poulsen /
Foto: Claes Bech-Poulsen /
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Smag maden fra Geraniums nye restaurant: Cremede smørbønner med ristede græskarkerner

Bønner er alt andet end kedelige, når de får bliver kogt til puré og smagt til med peanutbutter.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer

Ingredienser

350 g kogte smørbønner*
80 g vand
50 g mild olivenolie
2 spsk peanutbutter
saften fra 1/2 citron
1 lille tsk havsalt
1 knsp fintrevet hvidløg

Desuden
50 g plukket bredbladet persille
50 g finthakket grønkål
50 g ristede græskarkerner

Sådan gør du:

  1. Blend smørbønner, vand, olivenolie, peanutbutter, citronsaft, havsalt og hvidløg sammen til en let cremet konsistens.
  2. Drys persille, kål og græskarkerner på toppen.
  3. Server med de bedste af sæsonens rå og tilberedte grøntsager. Eksempelvis: Rå radiser, salat, gulerødder, pandestegte asparges og blomkål.

*) smørbønner går ofte under navnet butter beans og er en lidt større bønne end de almindelige hvide.

Annonce

Seneste nyt