0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få opskrifterne: Her er de retter, Nomas kokke selv spiser på job

Hver dag spiser personalet på Noma sammen som en stor familie. Her får du opskrifterne, så du kan servere maden derhjemme.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Danske fladfisk er i sæson, så det er nu, vi skal spise dem, siger André Andersen fra Noma, der har udviklet opskrifterne. Når du bager en hel fisk på benet, kanden godt tåle noget varme, og du slipper for at filetere fisken. Du kan bytte din søtunge ud med rødspætte, skrubbe eller pighvar.

Bliv abonnent på Politiken MAD, og få adgang til hele artiklen

Du får de næste tre numre Politiken MAD leveret direkte til din dør og fuld adgang til alle artikler digitalt.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt