0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Claes Bech-Poulsen /
Foto: Claes Bech-Poulsen /
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mangler du inspiration til nemme og grønne retter? Her er Politiken MADs mest populære opskrifter

Få nye ideer til aftensmaden med de otte opskrifter, læserne af Politiken MAD har brugt allermest.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Umut Sakaryas squashdeller

Marie Bentzon
Foto: Marie Bentzon

Sesamfrøene giver knas og nøddesmag til dellerne.

Den smukkeste rabarbertærte

Maja Ambeck Vase/Freelance
Foto: Maja Ambeck Vase/Freelance

Smørsprød mørdej, saftig mandelfrangipane, syrlige rabarberstykker, let og fløjlsblød rabarbermousse. Tærten her er noget for sig selv.

Sådan laver du sommerens lækreste rabarbersaft på bare 20 minutter

Line Thit Klein/Freelance
Foto: Line Thit Klein/Freelance

Nem rabarbersaft, som du kan spæde op med vand, is, vodka, danskvand, hvidvin eller champagne. Og så skal du bruge de råsyltede rabarber til koldskålscreme.

Gorm Wiswehs perfekte gourmetpizza til under 10 kroner stykket

Simon Fals/Freelance
Foto: Simon Fals/Freelance

Mr. Pizza, Gorm Wisweh, har selv bagt et utal af SU-pizzaer i sit liv. Den kan laves for under ti kroner stykket, selv når den er lavet efter alle kunstens regler.

Souffleret, selvsovsende citronkage

Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Du kan lave den ud af få ingredienser, lave den i en fart og så smager den helt vidunderligt.

Lav rabarbercrumble som køkkenchefen på Gemyse

Flemming Gernyx/Fra kogebogen Gemyse
Foto: Flemming Gernyx/Fra kogebogen Gemyse

En klassisk dessert, som ikke tager lang tid eller kræver særligt udstyr. Gå efter en creme fraiche med en høj fedtprocent.

Den ultimative rabarbertrifli

Mette Mølbak (arkiv)
Foto: Mette Mølbak (arkiv)

De røde rabarber skyder op af jorden og skal selvfølgelig bruges i en trifli.

Cremede smørbønner med ristede græskarkerner

Claes Bech-Poulsen /
Foto: Claes Bech-Poulsen /

Bønner er alt andet end kedelige, når de bliver kogt til puré og smagt til med peanutbutter.

Annonce

Seneste nyt