0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Det ser kompliceret ud, men det er faktisk ret let at grille en jomfruhummer.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lynhurtige grillretter helt uden kød: Jomfruhummer på grill med urter og ærter fra haven

Flæk dem, grill dem og spis dem med fingrene. Jomfruhummere er noget af det lækreste og nemmeste på de dage, hvor sommersol og lune aftener kalder på at samle venner omkring grillen.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

2 kg jomfruhummere
6 fed hvidløg, revet
1/2 dl olivenolie
1 spsk. salt
1 spsk. friskkværnet peber
500 g ærter i bælg – samt eventuel ærteskud og ærteblomster
1 bundt persille eller 4 håndfulde grønne salater og urter fra haven

Sådan gør du:

Tip: Opskriften er til en overdådig portion serveret som hovedret. Du kan halvere mængden af jomfruhummere, hvis de skal serveres med andet eller som forret.

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt