0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Få opskriften fra Cicchetti: Grillet blæksprutte med tomat

Giv blæksprutte en chance i dit køkken, det er slet ikke svært og mystisk.

Aftensmad

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Forret til 6-8 personer

Ingredienser

1 ottearmet blæksprutte, brug de otte arme
500 g gode friske tomater, gerne san mazarno
1 håndfuld oliven, her taggiasca
1 spsk. kapers
olivenolie
basilikum
salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kog polpoen op i letsaltet vand tilsat laurbær og en vinprop. Blæksprutten skal have 35-40 minutter, fra vandet koger. Tag den op af vandet, og lad den køle af.
  2. Blancher tomaterne, køl dem af i koldt vand, og pil skindet af.
  3. Bland tomaterne med oliven, kapers, olivenolie, basilikum, salt og peber – brug gerne hænderne til at mose tomaterne let. Varm tomaterne op ved svag varme i en gryde, de skal ikke koge.
  4. Del hver arm i to stykker på tværs, og giv dem et par minutter på hver side på en meget varm grill eller på en pande, til de er varme, og server den med tomaterne ved siden af. Evt. med grillet brød.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt