Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningForret til 6-8 personer
Ingredienser
1 ottearmet blæksprutte, brug de otte arme
500 g gode friske tomater, gerne san mazarno
1 håndfuld oliven, her taggiasca
1 spsk. kapers
olivenolie
basilikum
salt og peber
Sådan gør du:
- Kog polpoen op i letsaltet vand tilsat laurbær og en vinprop. Blæksprutten skal have 35-40 minutter, fra vandet koger. Tag den op af vandet, og lad den køle af.
- Blancher tomaterne, køl dem af i koldt vand, og pil skindet af.
- Bland tomaterne med oliven, kapers, olivenolie, basilikum, salt og peber – brug gerne hænderne til at mose tomaterne let. Varm tomaterne op ved svag varme i en gryde, de skal ikke koge.
- Del hver arm i to stykker på tværs, og giv dem et par minutter på hver side på en meget varm grill eller på en pande, til de er varme, og server den med tomaterne ved siden af. Evt. med grillet brød.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter