0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jesper Glyrskov
Foto: Jesper Glyrskov

Kikærter og grøntsager fylder op i auberginerne, som er gode serveret med for eksempel tzatziki, brød og salat. Afhængig af mængden af tilbehør kan de tre auberginer serveres for tre-seks personer.

Nem velsmag: Fyldte auberginer med kikærter og spinat

Mia Sommer har altid haft en idé om, at fyldte grøntsager er lidt besværlige at lave. Men da hun udviklede denne opskrift og testede den flere gange, gik det op for hende, at hun har taget fejl. Fyldte auberginer er ikke kun til festlige lejligheder, men kan også sagtens nydes til hverdag, både på grund af deres lækre smag og sunde indhold.

Aftensmad
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

3 personer

Lige nu får du fri digital adgang til hele Politiken MAD

Alt, du skal gøre, er at oprette en profil.

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt