0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

En asiatisk fortolkning af blomkål i bechamel. Den brændte let bitre blomkål sammen med den friske limetofu og den stærke chilipasta fungerer rigtig godt

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Brændt blomkål med kinesisk chilisauce og limetofu

Tofu smager ikke af meget, men tilsætter du stærk chili og sennep, syre fra lime og salt, er det en helt anden sag. Chilibønnesaucen fås hos asiatiske supermarkeder eller på nettet.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.

Sulten på mere?

Bliv abonnent på Politiken MAD for kun 199 kr.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt