0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jonathan Lovekin
Foto: Jonathan Lovekin

Du får mere syltet selleri ud af opskriften her, end du behøver, men den holder sig fint i køleskabet i 3 dage og er fantastisk i sandwich og toast eller i salater.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Yotam Ottolenghis opskrift: Bagt og syltet selleri med sød chilisauce

Retten her er en ren sellerisymfoni med både knoldselleri (bagt og syltet) og bladselleri. Det giver så store smags- og strukturkontraster, at den er perfekt som stjernen i et vegetarisk festmåltid.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 2 personer
Arbejdstid: 2 t.
Samlet tid: 3 t.

Køb abonnement

Få adgang til alle artikler og de tre næste magasiner.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt