0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Sara Galbiati
Foto: Sara Galbiati
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan laver du dem helt perfekte: Fiskefrikadeller med laks og dild

Spar på melet, og rør farsen grundigt. Så får fiskefrikadellerne den rette konsistens.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

450 g hakket lyssej
1½ tsk. salt
50 g finthakket løg
1½ spsk. hvedemel
1 æg
2 dl mælk eller fløde
friskkværnet peber
2 spsk. hakket dild
175 g laks, skåret i mindre tern
1½ spsk. olivenolie
10 g smør
1 citron, skåret i både
lidt dild

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.