0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Blødt indre, sprød overflade og masser af smag. Får du ikke spist det hele, kan du sagtens opvarme den dagen efter - eventuelt med et lag revet ost over.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ren comfort food: Knoldselleri og kartoffelgratin

Kartofler og selleri smelter blødt sammen og bages, til overfladen er sprød.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personerArbejdstid: 30 min.Samlet tid: 1 t. 15 min.

Ingredienser

1 knoldselleri
6 store kartofler
2 laurbær
3 fed hvidløg
1 stilk rosmarin
100 g smør
1 dl sødmælk
4 æg
salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Skræl knoldselleri og kartofler, og skær dem i grove tern. Pil hvidløgene. Kom selleri- og kartoffeltern, hvidløgsfed, laurbærblade og rosmarin i en gryde, og hæld vand over, og kog i 45 minutter.
  2. Tag grøntsagerne op af vandet, og mos dem med smør og mælk. Smag til med salt og peber.
  3. Del æggene, og pisk hviderne stive, rør blommerne i kartoffelmassen, og vend derefter de piskede æggehvider i, kom i et gratinfad smurt med smør.
  4. Bag i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
  5. Server som hovedret med kålsalat til.

Læs mere:

Annonce

Seneste nyt