Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningTil 4 personerArbejdstid: 30 min.Samlet tid: 1 t. 15 min.
Ingredienser
1 knoldselleri
6 store kartofler
2 laurbær
3 fed hvidløg
1 stilk rosmarin
100 g smør
1 dl sødmælk
4 æg
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Skræl knoldselleri og kartofler, og skær dem i grove tern. Pil hvidløgene. Kom selleri- og kartoffeltern, hvidløgsfed, laurbærblade og rosmarin i en gryde, og hæld vand over, og kog i 45 minutter.
- Tag grøntsagerne op af vandet, og mos dem med smør og mælk. Smag til med salt og peber.
- Del æggene, og pisk hviderne stive, rør blommerne i kartoffelmassen, og vend derefter de piskede æggehvider i, kom i et gratinfad smurt med smør.
- Bag i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
- Server som hovedret med kålsalat til.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter