0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Sofie Kampmark
Illustration: Sofie Kampmark
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fra Kødbyens Fiskeslagter: Fiskepølse i smørristet surdejsbrød med hjemmerørt tatarsauce og syltede skalotteløg

Hos Fiskeslagteren i Kødbyen i København propper Troels Würtz bæredygtig fisk og grønt i den sprøde pølse.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Fisk er meget andet end stegte fileter. Vi nørder med at forædle den bæredygtige fangst, krogmodner torsk og pighvar og eksperimenter med fiskesalami. Pølsen her opstod som en løsning på at udnytte de fantastiske afskæringer, vi får fra restauranten Kødbyens Fiskebar, som også står bag stedet her.

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt