Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningHovedret til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 20 min.
Ingredienser
200 g shiitake
olie til stegning
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 spsk. revet ingefær
1 liter grøntsagsbouillon (evt. lidt mere)
250 g nudler, gerne fuldkorn
200 g mukimame (edamamebønner uden bælg)
1-2 spsk. mørk miso
2 spsk. soja
1 tsk. sesamolie
Topping:
1 gulerod, i julienne
lidt snittede forårsløg eller porre
ristet sesam
2 blødkogte æg
chiliolie eller -flager
Sådan gør du:
- Steg svampene i olie i en varm wok. Kom løg, hvidløg og ingefær ved, og lad det sautere med, men uden at det tager farve. Hæld bouillon ved, og kog op.
- Kom nudler i, og lad dem dampe med i ca. 1 minut. Tilsæt mukimama, og varm igennem. Rør forsigtigt miso i, og smag til med soja og sesamolie.
- Servering: Anret supper og fyld i store skåle. Top med gulerod, forårsløg, sesam og halve æg.
- Server straks, gerne med chiliolie eller -flager til.
SUNDT. Misoen kan være lidt svær at røre i suppen når nudlerne er der, men den kommer i til slut, fordi den mister sine gode, sunde egenskaber, når den koger. Vær forsigtig, når du rører den i.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter