0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Lav en tærtedej på blendede havregryn og fuldkornsmel og fyld den med skønne efterårsgrøntsager.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Alternativ, mættende bund: Efterårstærte med ristede svampe, hokkaido og karamelliserede løg

Denne tærte er fyldt med efterårets skønne råvarer.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Tærtebund
100 g havremel
100 g fuldkornsrismel
1 æg
65 g kokosolie, blødt eller smør
2-3 spsk. vand
1 nip salt

Læs resten af artiklen som abonnent

Med et abonnement får du 100 siders madglæde leveret til døren

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt