0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Universelt tilbehør: Stegt fisk med glaskål og råsyltet græskar

De råsyltede græskar kan bruges som tilbehør til mange retter. Her er det stegt fisk med glaskål.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

et halvt hokkaido
lidt salt
1 dl eddike
1 dl sukker
salt og friskkværnet peber
en kvart tsk. sennepsfrø
3-4 nelliker
evt. lidt fintrevet peberrod
600 g fisk – lyssej, kuller eller kulmule
olivenolie og smør til stegning
1 glaskål
2 fed hvidløg
4-5 kviste timian
20 g smør
en halv citron

Bliv abonnent på Politiken MAD, og få adgang til hele artiklen

Du får de næste seks numre Politiken MAD leveret direkte til din dør og fuld adgang til alle artikler digitalt.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt