0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Kaufmann
Foto: Martin Kaufmann

Med dashi og soya: Tamagoyaki – æggekageroulade

Tamagoyaki varierer i smag fra region til region – i Tokyo er den salt, og i Osaka er den sød. Den kræver sin helt egen pande, en firkantet model med høj kant. Den kan dog sagtens laves i en rund pande, så får den bare en anden facon, og så længe du ikke skal servere den på en kappo- eller kaizikirestaurant eller en sushi-ya, så behøver du ikke flere års træning.

Aftensmad
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning


Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt