0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Spis de bagte beder med kvædesmør som en forret eller serveret med creme fraiche og godt brød.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bagte beder i hø med kvædepuré og tørret trompetpulver

Til denne lille rødbederet skal du bruge hø og en støbejernsgryde med låg. På samme måde, som når du bager brød i en gryde, holder gryden på dampen og gør, at rødbederne ikke tørrer ind.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer
Arbejdstid: 10 min.
Samlet tid: 1 t. og 30 min.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt