0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

De syltede rødbeder er en dejlig opgradering af tilbehør til alt fra falafler til gryderetter.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opgraderet tilbehør til alt fra falafler til gryderetter: Syltede, saltbagte rødbeder med peberrod, sort lime, korianderfrø og bronzefennikel

De syltede rødbeder kan opbevares på køl i op til 1-2 måneder, efter at glasset er åbnet. Du kan også fint lave dem med en anden smagsvariant såsom rødbeder med appelsin og lakridsrod.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer
Arbejdstid:
Samlet tid:

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt