Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningTil 4 personerArbejdstid: 10 min.Samlet tid: 1 t.
Ingredienser
Sauce:
1 dåse kokosmælk
15 g frisk ingefær, revet
3 fed hvidløg, revet
1 tsk. gurkemeje
1 tsk. chiliflager
2 tsk. stødt koriander
2 tsk. spidskommen
1 spsk. soja
1 spsk. ahornsirup
1/2 citron, økologisk
1 dåse kikærter
1 lille blomkål, ca. 600 g
salt og peber
Topping:
friske koriander
75 g saltede peanuts
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader. Pisk kokosmælk sammen med revet ingefær, hvidløg, gurkemeje, chiliflager, koriander, spidskommen, soja og ahornsirup.
- Skær citronen i meget små tern, og fjern eventuelle kerner. Kom citronternene i et ildfast fad sammen med drænede kikærter. Vend det hele godt sammen, og krydr med salt og peber.
- Fjern de yderste blade på blomkålshovedet, og placer det midt i fadet. Hæld saucen hen over, og bag det i ovnen i ca. 1 time – eller til kålhovedet er helt mør. Tjek undervejs, og hæld gerne sauce over blomkålen et par gange.
- Server med naanbrød og/eller kogte ris. Top med friske korianderblade og peanuts.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter