Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningTil 4 personerArbejdstid: 15 min.Samlet tid: 2 t.
Ingredienser
1 knoldselleri – 2, hvis de er små 2 spsk.
rapsolie
salt og peber
100 g smør
50 g hasselnødder
Sådan gør du:
- Tænd oven på 175 grader varmluft.
- Rens sellerien. Læg 2 stykker sølvpapir dobbelt, og stil sellerien herpå. Gnid salt, peber og olie ud over hele sellerihovedet, og pak det herefter ind i sølvpapiret.
- Bag sellerien i ovnen i ca. 2 timer, til den er mør og gennembagt.
- Smelt smørret i en lille gryde, og lad det brune lige så stille.
- Tag gryden af varmen, og lad smørret stå og bundfælde.
- Når sellerien er færdigbagt, lægges sellerihovedet på et fad. Skær et dybt kryds næsten hele vejen igennem sellerien, og tag det klare, brunede smør, som ligger øverst i gryden, op med en ske, og hæld det brunede smør over sellerihovedet.
- Fordel de hakkede hasselnødder ovenpå, og server med det samme. Top eventuelt med frisk timian.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter