0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Kombinationsmulighederne i et farseret kål er uanede: løg, æbler, valnødder, selleri kunne være oplagte valg. Retten kan sagtens serveres som som en hovedret.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Farseret savoykål med fyld af vintergrønt

Denne ret er inspireret af de utallige udgaver af farseret kål, der findes i det traditionelle franske køkken. Oftest kål med en fars af kød – typisk svinekød, indmad, charcuterirester, vild, kød, grøntsager samt krydderurter. Men hvorfor ikke tilberede et farseret kålhoved med velsmagende fyld bestående udelukkende af grøntsager?

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Til 4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Samlet tid: 45 min.

Opret en profil, og få adgang til hele artiklen

Du får adgang til +500 lækre, grønne opskrifter og alle artikler på Politiken MAD

Opret dig her

Annonce

Seneste nyt