Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningTil 4 personerArbejdstid: 30 min.Samlet tid: 2 t.
Ingredienser
Svampedashi
12 g kombutang
150 g svampe i sæson
150 g hakkede stykker rodfrugter (selleri, gulerod og kartofler)
1,5 liter vand
Tare
65 g lys misopasta (brug gerne 35 g hvid miso og 30 g awase misopasta)
3 spsk. sesampasta (eller 1 spsk. af en god, naturlig peanutbutter uden tilsat sukker)
2 spsk. sesamolie
1 spsk. riseddike
1 spsk. salt
Til suppen
300 g friskkogte nudler stegte svampe, gerne kejserhatte, flækket på langs og ridset i små tern stegt aubergine stegt eller dampet spinat
Topping
sojamarinerede æg, halverede friske krydderurter, koriander, forårsløg, hakket chilipasta (koreansk gochujang, sambal oelek eller et drys togarashi)
Sådan gør du:
- Begynd med dashi: Udblød kombutangen i en liter vand i mindst en time.
- Varm vand og kombutang, mens du tilsætter de resterende ingredienser. Lad dashien simre, men ikke bulderkoge, i 30 minutter. Si tang og grøntsager fra, og lad afkøle.
- Rør ingredienserne til din tare sammen.
- Når du skal samle din ramen: Fordel tare i fire suppeskåle. Varm dashifonden op til lige under kogepunktet, og hæld i de fire skåle, mens du pisker tare ud i bouillonen.
- Anret friskkogte nudler, grillede grøntsager og sojaæg på toppen. Drys med topping og server, mens suppen er rygende varm.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter