0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Uden grøntsagerne skal flyves ind: Her er 5 opskrifter, der smager af sommer

Når kulden raser, er det faktisk også på frost, vi kan finde redningen: Små gemte skatte med smag af sommerens overflod. Her får du en række opskrifter, som med et minimum af tids- og arbejdsindsats giver dig sund mad på bordet.

Opskrifter

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ayurvedagrød med mandler og kokos

Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram

I den indiske ayurvedatradition anbefaler man denne grød til dage, hvor man trænger til ekstra varme, ro og grounding. Den kan spises både morgen, middag og aften. Du kan erstatte brombærrene med andre bær, hvis du foretrækker.

Ærtesuppe med citron og timian

Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram

Du ville dårligt kunne nå at bestille en pizza på samme tid, som det tager at lave denne suppe.

Ceviche med tyttebær og lime

Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram

Cevichen er fin at bruge som forret og er lavet på 5 minutter. Den kan også snildt fungere som aftensmad sammen med en skål ris, koriander og en grøn salat.

Bagte rosenfrugter og rosenkål i salviefløde

Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram

Imens rodfrugtefadet tilberedes i ovnen, kan du lave andre ting. Det bliver ikke nemmere. Tilsæt en grøn salat og et stykke brød.

Hvid chokoladefondue med frosne bær

Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram

En enkel opskrift, som uden forberedelse kan skaffe dig en vidunderlig dessert på bordet. Når de kølige sursøde bær rammer den hvide chokolade, opstår der magi.

Annonce

Seneste nyt