Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningChalupas med bønnemos, syltet kål og friskost
Chalupas er en sydmexikansk ret, der bæres af den smagfulde sammensætning af bønnemos og det syltede kål.
Røræg bhurji
Thailandsk pad kra pao
Der er smæk på chilien i pad kra pao, så fjern kernerne, hvis du er sart.
Kylling pulao
Til kylling pulao er det bedst at bruge hele stykker fra kyllingen med fedt og ben – ellers kan retten godt blive tør.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter