0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter fra restaurant Lola: Tag med til Mexico, Indien og Thailand

Omfavn krydderierne i dit hjemmekøkken og fyr op for smagen. Kokkene fra restaurant Lola viser hvordan.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Chalupas med bønnemos, syltet kål og friskost

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Chalupas er en sydmexikansk ret, der bæres af den smagfulde sammensætning af bønnemos og det syltede kål.

Røræg bhurji

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Thailandsk pad kra pao

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Der er smæk på chilien i pad kra pao, så fjern kernerne, hvis du er sart.

Kylling pulao

Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Til kylling pulao er det bedst at bruge hele stykker fra kyllingen med fedt og ben – ellers kan retten godt blive tør.

Annonce

Seneste nyt