0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ditte Ingemanns opskrifter: Krydderi med magi

Giv dine vinterretter en farve- og smagsrig overhaling med krydderier fra det arabiske køkken, der både varmer, mætter og giver retterne dybere og mere intense smage.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Linsesalat med braiserede grøntsager og sprød halloumi

Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

En dejlig mættende salat, der sagtens kan udgøre et helt måltid suppleret med brød og evt. hummus.

Couscoussalat med gulerødder og pistacie

Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Couscoussalaten kan varieres med andre typer rodfrugter såsom persillerod og pastinak. Ligesom couscous kan erstattes af quinoa, perlebyg eller boghvede.

Fladbrød med dadler, gedeost og dukkah

Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Fladbrødet her er hurtigt tilbehør til både frokost og aftensmad eller som en hapser inden en middag.

Harirasuppe med linser og kikærter

Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Hjemmelavet harissa

Annonce

Seneste nyt