Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Wichmann og Bendtsen
Foto: Wichmann og Bendtsen
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grøn hippieføde: 3 opskrifter med bønner og bælgfrugter

Før det grønne køkken blev moderne, blev bønner og bælgfrugter mest set som spise for klidmostre og hippier, men det er sund fornuft at indtage proteiner fra planteriget. De mindsker risikoen for en langrække sygdomme og er billige og mættende. Her får du tre velsmagende opskrifter fra den nye kogebog ’Geniale proteiner’.

Opskrifter

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Multibønnesalat med feta og oliven

De friske grønne bønner, sprød salat, feta og oliven giver et godt modspil til de tørrede bønner.

Mungbønnesalat med vilde ris og peanutdressing

Wichmann og Bendtsen
Foto: Wichmann og Bendtsen

Husk, at mungbønner ikke behøver udblødning.

Kinesisk gryderet med seitan og hirse

Wichmann og Bendtsen
Foto: Wichmann og Bendtsen

En gryderet med masser af sauce og smag fra de sorte hvidløg, saltede bønner, tang og sojasauce. Seitan giver et godt bid og god mæthedsfornemmelse.

Annonce

Seneste nyt