Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jørn Tomter
Foto: Jørn Tomter

Kom i gang med at bage: Her er 5 opskrifter, der forsøder karantænetiden

Surdejsbrød, kakaovafler, banankage, vandbakkelser og søde snegle. Her er fem bageprojekter, som kan give hygge og ro i en mærkelig tid.

Opskrifter

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Vandbakkelser med vaniljecreme

Mike Karlsson Lundgren/Freelance
Foto: Mike Karlsson Lundgren/Freelance

Vandbakkelsen har fortjent at komme tilbage på de danske festborde.

Vandbakkelsen er en lille bolle gjort på vand, mel, smør og æg. Den puffer op i ovnen og kan herefter fyldes med flødeskum, syltetøj, frugtkompot eller som her en klassisk konditorcreme.

Søde tahinsnegle

Jenny Zarins
Foto: Jenny Zarins

Sneglene er nemme at lave, tager sig godt ud og er et sikkert hit hos alle. Spis dem, som de er, eller flæk dem, og smør dem med ’dibs w tahini’, der er det palæstinensiske svar på peanutbutter og syltetøj, nemlig cremet tahin rørt let sammen med en smule drue- eller granatæblemelasse.

Kakaovafler med karamelliserede bananer, rom og mascarpone

Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Der bliver ikke sparet på noget i denne luksusversion af kakaovafler med banan og karamel.

Bananabread med brunet smør og valnødder

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Bananbrød er lidt en undskyldning for at spise kage med smør på morgen, middag og aften. Bag det, når du har mange brune/sorte bananer liggende, og spis det i tykke skiver, som du evt. smider i brødristeren først.

Verdens bedste surdejsbrød

Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft

Brødpioneren Bøje Lomholdt giver dig opskriften på det bedste surdejsbrød, du nogensinde kommer til at bage.

Det handler meget mere om metode end om opskrift, for når du først har lært metoden, åbner der sig en ny verden, hvor du selv kan lave dine opskrifter og variere brødet i det uendelige.

Annonce

Seneste nyt