0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Masao Yamazaki
Tegning: Masao Yamazaki
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Er man koldskålselsker, vil man blive lykkelig for den: Her er flødedesserten, der aldrig går af mode

Panna cotta, den italienske søde flødedessert, er desserternes svar på Chanels den lille sorte: nem at variere og kan styles til enhver begivenhed.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

En af de allerførste desserter, jeg lærte at lave, efter, at jeg var flyttet hjemmefra, var panna cotta. Små flødecremer med masser af vanilje og citronskal og stivet med præcis så meget husblas, så de stadig var dejligt dirrende og levende at få i munden. Jeg husker ikke at have fået dem serveret i Italien, men jeg vidste med det samme, jeg læste om dem, at de ville være noget for mig. Jeg havde fået Camilla Plums kogebog ’Sødt’, da den udkom første gang i 2004, og i den skriver hun: »Panna cotta må være verdens nemmeste dessert, der samtidig ser ud af noget. Det er frygtelig nemt og ret elegant på en hjemlig måde. Alle elsker det. I løbet af få år, har det bredt sig fra Italien til resten af verden«.

Bliv abonnent på Politiken MAD, og få adgang til hele artiklen

Du får de næste tre numre Politiken MAD leveret direkte til din dør og fuld adgang til alle artikler digitalt.

Køb abonnement

Annonce

Seneste nyt

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Log ind

Læs videre på to måder:

Bliv abonnent
eller

God journalistik er ikke gratis. For at kunne læse denne artikel skal du tillade at dine data bruges til statistik og marketing.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.