0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rabarbersaft, koldskål og skrubber: Her er Mette Helbæks bud på dansk sommermad, når det er bedst

Det er nu, Danmark er dejligst. Vang, vænge og bølgen blå. På grøntsagsmarkerne bugner det med råvarer, som på tallerkenen er smagen af sommer.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Nylandedespætter, flået, paneret og stegt i godt med smør, er for mange indbegrebet af dansk sommermad.

Nem rabarbersaft, som du kan spæde op med vand, is, vodka, danskvand, hvidvin eller champagne. Og så skal du bruge de råsyltede rabarber til koldskålscremen.

Den klassiske kartoffelsalat møder sommersalatens rygeost, agurk og sprøde radiser i denne ret, som nemt kan blive en ny favorit på sommerbordet.

Et drys af basilikum, mørk chokolade og pinjekerner oven på en citronsmagende koldskålscreme med syrligsøde jordbær og rabarber er overraskende fortryllende.

Kombinationen af sesam og asparges er fortryllende. Her får de selskab af masseret grønkål, som er en af de allerbedste, hurtigste og nærende måder at tilberede den supersunde kål på.

Få digital adgang til hele Politiken MAD

Lige nu giver vi dig digital adgang til hele Politiken MAD

Gå til tilmelding

Annonce

Seneste nyt